19/5/08

ENDURO A CABANES SUSPESA

L’Endurada de Cabanes, suspesa per qüestions burocràtiques

Figueres / L’Alt Empordà es va quedar aquest cap de setmana sense les dues proves motociclistes que s’hi havia de disputar, per causes ben diferents. Tot era punt per organitzar, al circuit de Vilarnadal, sota el pont de la carretera que condueix a Sant Nazari de les Olives, la II Endurada, però a darrera hora es va haver de suspendre perquè la prova no comptava amb els permisos necessaris –l’alcalde de Cabanes havia donat el seu vist-i-plau de paraula, però no havia requerit la tramitació a Medi Ambient, que es va negar a donar el permís. A més, el circuit no oferia les millors condicions perquè la prova s’hi pogués desenvolupar amb tota normalitat, L'any passat, un total de 28 parelles –una xifra molt ben valorada pels organitzadors- van participar a la primera edició. Joves motoristes del poble, amb la col·laboració d’Els Aprenents i la implicació d’una desena de comerços del poble, s’havien fet càrrec d’engegar aquesta competició.

2 comentarios:

potamoll dijo...

una llàstima!!
però bé aixi és la vida...
moltes il.lusions depositades en la segona edició de les tres hores de resistència a cabanes tenia que ser un éxit i la nostra comfirmació i va resultar ser un buff ara amb els ànims decaiguts però no dubteu que tornarem a aixecarnos tot i haber perdut una mica la credibilitat i la esperança ens quedem amb el rotllo que amb l´experiéncia s´apren i que les paraules se les enporta el vent molt be ajuntament bona feina...

gerard dijo...

Tot seguint el traç del LLobregat a la LLonganya hem arribat, eus aquí on comença el combat.
Tot i ser camp municipal és jurisdicció rural( L'alcalde és un pardal).
La nostra segona edició ha sigut ajornada, no per aixó serà menyspreada.La nostra lluïta és vigent, tot i no ser gaire gent!!!
Gràcies a tots i una forta abraçada, que la canya del gas quedi sempre donada.
NOTICIES AVIAT!!!!